Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Böjt hátán böjt? :)

2009.01.02. 17:02 | bortudor | Szólj hozzá!

Címkék: figula wunderlich gere tamás thummerer bor günzer zoltán legli borkostolas

Elhanyagoltam. Mármint ezt a blogot. Bevallom, indítottam egy másikat egy másik szolgáltatónál, és annak tartalma sokkal inkább a munkámról szól, a vállalkozásomat támogatja, így arra kénytelen voltam több időt szánni.

Ezelőtti bejegyzés címe: Hosszú böjt volt ez... Hát akkor ez a közel egy év milyen hosszú volt? Na, persze, attól még a borkóstolás, mint egyetlen szenvedélyem megmaradt, ám borozáskor nincs ugyebár alkalmam a blog.hu admin felületére írogatni a tapasztalatokat. Így a blog-nemírás ideje alatt jókora kézzel összeírt kupac gyűlt össze nálam, melyeket különböző pincéknél, vincellérházakban és egyéb szőlő/borközeli létesítményekben tartott kóstolókon írogattam össze a tapasztalatokról.

DE MAJD MOSTANTÓL! MEGÚJULT ARCULAT, TÖBB SZERKESZTŐ (ÍRÓ) ÉS AKÁR AZ OLVASÓK IS KÜLDHETNEK NEKÜNK BORÉLMÉNYEKET!

Így a folyamatos olvasnivaló garantált :)

Az eltelt idő alatt voltam megint Villányban, majd az egri borvidéken, jártam Somlóhegyen és balatoni szőlőültetvényeken, stb. Ezeken a helyeken többek között komolyabb (nem csak olyan vásárlás előtti/közbeni) kóstolón bort Figuláéknál, Légliéknél, Gere Tamáséknál, Wunderlichéknél, Günzer Zoltánnál, Thummerer Vili Papáéknál, és néhány egyéb kisebb/nem közkézen forgó nevű pincészetnél.

Ezek közül szemezgetve az olvasók elé tárjuk a legérdemesebb borokat - hiszen ebben a blogban nem fikázunk borokat, itt azokról írunk, melyeket jó szívvel ajánlunk a hozzánk hasonló borlaikusoknak, és amit nem ajánlunk, arról nemes egyszerűséggel nem írunk :)

Így az elkövetkezendőkben a fent említett 4 borvidék általunk kóstolt és ivásra érdemesnek talált nedűit ismertetjük meg olvasóinkkal, majd visszatérünk a rendes kerékvágásunkba és az otthon/vendégségben/étteremben kóstólt borokat vesszük górcső alá...

A bejegyzés trackback címe:

https://bortudor.blog.hu/api/trackback/id/tr82853573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása